Uitnodiging bijeenkomst in het dorpshuis op 7 november

Nigtevecht, een dorp zonder basisvoorzieningen? Dat hoeft niet!

Al jaren staat de leefbaarheid in Nigtevecht onder druk door het verdwijnen van voorzieningen. Het is voor ons belangrijk dat deze leefbaarheid in stand blijft. Of het nu gaat om de verenigingen, het café, de huisarts, het dorpshuis, het omzien naar elkaar maar ook een winkel.

Heel eerlijk: een gewone supermarkt is  voor een ondernemer ook niet meer rendabel.  Maar er zijn mogelijkheden. En daar is de hulp van alle dorpsgenoten bij nodig. Samen met het dorp , de woningbouwvereniging, de gemeente en een ondernemer met kennis en ervaring (en die hebben we gevonden) kan het lukken. 

Zo houden we niet alleen een winkel in stand voor de laatste boodschappen en het afleveren en ophalen van onze poststukken, maar ook een sociale voorziening voor velen en een verbinding tussen de verschillende wijken in het dorp. 

We organiseren op maandag 7 november om 20.00 een bijeenkomst in het Dorpshuis. Daar lichten we graag het plan toe. We hebben jullie hulp nodig, zowel van jonge als oude, nieuwe en geboren Nigtevechters.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven