Dorpswinkel open? Eerst gaan we klussen met elkaar, kom je ook?

Er is afgelopen tijd veel gebeurd. Zo is de coöperatie opgericht, subsidies bij de gemeente aangevraagd, hebben we de sleutel gekregen van de winkel, en is de inventaris in de winkel nu van ons, het dorp. De komende tijd gaan we ook aan de slag met schoonmaken en opknappen van de winkel voordat de nieuwe ondernemer er in komt. We gaan dus echt beginnen! 

Morgenochtend gaan we met een groep vrijwilligers al de eerste activiteiten ontplooien! We ruimen de winkelschappen op, verplaatsen enkele wanden, inspecteren het plafond, maken de ruimtes, koelvitrines en spullen schoon en we gaan aan de slag met de verlichting. We inventariseren ook wat er de komende tijd nog gedaan moet gaan worden.

We willen je natuurlijk uitnodigen om een bijdrage te leveren, maar het is al heel kort dag. Kom morgen langs tussen 9 uur en 12 uur om een kijkje te nemen en af te stemmen hoe je kunt bijdragen. Als je wil, kun je zelfs al je handen uit de mouwen steken. 

Scroll naar boven