Je kan nu lid worden van de dorpscoöperatie

Het is gelukt: op 7 december 2022 is onze dorpscoöperatie opgericht. Iedereen met een band met Nigtevecht kan nu lid worden. Dit geldt voor personen, maar ook voor bedrijven en instellingen. Het lidmaatschap biedt verschillende voordelen: 

  • Je wordt mede-eigenaar van de coöperatie
  • Je krijgt inspraak in de besluitvorming
  • Je zorgt voor heropening van de winkel
  • Op termijn steun je ook andere initiatieven voor de leefbaarheid van het dorp

De contributie voor 2023 is vastgesteld op 25 euro. Lid worden is eenvoudig.

Klik op deze link, vul het formulier in en betaal. 

Donaties
Daarnaast zoeken we donateurs. Met de donaties knappen we samen de winkel op, zorgen we voor onderhoud en investeren we in energiebesparing en verduurzaming. De eerste investering is al gedaan: het zuiniger maken van de koelinstallatie en de aanschaf van klusmaterialen. Doneren kan al vanaf 50 euro maar hogere bedragen mogen natuurlijk ook. Zo hebben we al eerste donaties ontvangen van 250 en 500 euro.

Als donateur ben je geen lid van de coöperatie, maar we stellen het natuurlijk erg op prijs als je ook lid wordt. 

Klik op deze link om te doneren.

Mocht je als bedrijf of instelling een factuur willen ontvangen, schrijf dit dan in het opmerkingenveld van het invulformulier. 

Laatste nieuws

  • De ondernemer heeft aangegeven in januari 2023 de winkel te kunnen openen. De exacte datum laten we zo snel mogelijk weten. We gaan dit uiteraard vieren met alle leden en het dorp.
  • Het klusteam is druk bezig met stuken, verven, verlichting, schoonmaken en opknappen. Dit is al goed te zien.
  • Er is een (tijdelijk) bestuur samengesteld van de volgende personen: Bart de Smedt, Bart Selders, Liesbeth Ulijn-de Jong, Kees Neervoort en René Lijnsvelt. Het bestuur richt zich nu op de opening van de winkel. 
Scroll naar boven