We zijn begonnen! Word lid en steun de dorpswinkel

Het is gelukt! Op 7 december jongstleden is onze dorpscoöperatie opgericht! Met deze coöperatie kunnen we nu echt met elkaar de winkel weer openkrijgen. Iedereen in Nigtevecht kan lid worden en daarmee mede-eigenaar. Er is een ondernemer die begin januari onze winkel weer kan komen bevoorraden, maar er moet nog wel het een en ander gebeuren.

Help! Spullen en hulp gevraagd

Wellicht heb je de afgelopen twee weken al wat beweging in de winkel gezien. Mensen die hadden aangegeven te willen helpen met schoonmaken zijn al druk aan de slag geweest. Achter de schermen is geïnventariseerd wat er nu allemaal nodig is, zowel financieel als op andere vlakken, om de winkel zo snel mogelijk weer open te krijgen. En voor de komende tijd is er ook nog veel te doen.  We hebben dit allemaal op een rijtje gezet.

Verwacht vanaf volgende week: inschrijven als lid en donaties

We hebben natuurlijk zoveel mogelijk leden nodig. De winkel is van Nigtevecht en lid worden betekent een stem hebben in de coöperatie, maar ook dat je de leefbaarheid (zoals onze dorpswinkel) ondersteunt. 

Je kunt lid worden voor 25 euro per jaar. Lidmaatschap staat open voor zowel personen als bedrijven en instellingen. 

We sturen je volgende week nog een korte mail met daarin de link om lid te worden. 

Donaties

Naast lidmaatschap hebben we donaties nodig. We hebben bijvoorbeeld geld nodig om de koeling straks te vervangen voor een energiezuiniger exemplaar. Ook delen van het plafond gaan eruit om daarvoor in de plaats ledpanelen te plaatsen die energiezuiniger zijn. 

Heb je aangegeven te willen doneren, dan sturen we je volgende week een mail met daarin de link om te doneren.  

Heb je vragen, opmerkingen, tips of tops? Morgen staan de oprichters van de dorpscoöperatie met een informatiestand op de kerstmarkt! 

Hartelijke groet, 

Namens de initiatiefnemers

Scroll naar boven