Opening dorpswinkel 21 januari

Het is ons gelukt!

In oktober 2022 sloot de enige winkel in Nigtevecht en dit mocht niet zo blijven. Met een enorme inspanning en met jullie hulp zijn we erin geslaagd een dorpscoöperatie op te richten met als eerste doel de winkel zo snel mogelijk te heropenen. Er is een nieuwe, ervaren ondernemer aangetrokken die de winkel huurt van de dorpscoöperatie. Werknemers zijn en worden aangetrokken. Er zijn al meer dan 165 leden en meerdere donateurs geworven en dit aantal groeit elke dag. Met een grote groep vrijwilligers is de winkel intussen ook gebruiksklaar gemaakt voor de nieuwe uitbater én wordt de winkel verduurzaamt om de kosten te verlagen. 

Dit alles leidt tot de  (her)opening van de dorpswinkel, een onmisbaar onderdeel van een leefbaar dorp als Nigtevecht, voor jong én oud. Hier zijn we met zijn allen heel trots op. We nodigen jullie van harte uit voor de officiële opening. 

Datum: 21 januari om 12.00 uur
Opening dorpswinkel
Ceremonie

De winkel wordt feestelijk geopend door wethouder Karin van Vliet, Wethouder Werk en inkomen, welzijn, sport, onderwijs en beheer leefomgeving van gemeente Stichtse Vecht. Zij wordt hierin bijgestaan door éen van de oudste en de jongste inwoner van Nigtevecht.

De hele dag staat de winkel in het teken van de opening met aanbiedingen, gratis koffie, thee en gebak, lekkers voor de kinderen en een kleurplaatwedstrijd voor de jongste jeugd. 
Programma
Het bestuur van de coöperatie is de hele dag aanwezig voor het beantwoorden van vragen, voor een rondleiding en voor inschrijvingen.
Scroll naar boven