Openingstijden van de winkel (aangepast)

UPDATE: de winkel is inmiddels de hele dag open van 08.30 tot 18.00 !

Wat was het een fantastische dag afgelopen zaterdag. De winkel is weer open en dat is mede dankzij jouw steun! Maar, zoals gezegd, is dit pas de start. Zo komt er nog het PostNL punt, en zijn we aan het onderzoeken of een bibliotheekservicepunt interessant kan zijn. En ontbreekt er iets in het assortiment? Geef dit dan vooral door bij de kassa. Elk product kan op maat worden besteld.

Openingstijden

In alle drukte zijn we afgelopen zaterdag vergeten de voorlopige openingstijden van de winkel te vermelden.

 Maandag t/m vrijdag:
   van 8.30 – 12.00 uur en
   van 14.00 – 18.00 uur  

 Zaterdag:
   van 8.30 uur – 16.00 uur.    

 Zondag: gesloten

De sluiting tussen de middag komt voort uit informatie dat er op deze tijden eerder nauwelijks klanten kwamen. Het zijn dan ook voorlopige openingstijden, en als het goed gaat, kan de winkel langer open. Maar geef vooral je mening!

Heb je vragen of opmerkingen?
Stuur dan een mail naar info@dorpscooperatienigtevecht.nl

Scroll naar boven