Hoe gaat het met de winkel?

Hoe gaat het met de winkel?
De dorpswinkel is inmiddels zo’n 6 weken open en het gaat goed! Veel inwoners hebben de winkel gelukkig weer gevonden. Dat is belangrijk want dat bepaalt het voortbestaan! Stap voor stap wordt het assortiment beter aangepast op de wensen van de Nigtevechters. We zijn trots op het heerlijke brood van Bakkerij Kwakman uit Bussum, op de verse eieren van Meijer uit Vreeland op de mooie vleeswaren van Keurslager Pouw uit Abcoude en op de bloemen van Arjan uit Nigtevecht. Binnenkort ook producten van g’woon. Allemaal te vinden in de winkel.

Personeel en vrijwilligers
Naast Lida is nu ook Anzari in dienst gekomen. Daarnaast wordt er dagelijks door vrijwilligers geholpen bij het o.a. vullen van de schappen van de winkel. Binnenkort starten we ook in de winkel met de werkervaringsplekken.

Openingstijden verruimd
Sinds vorige week zijn de openingstijden van de winkel verruimd. De winkel is nu door de week de hele dag open. De nieuwe openingstijden zijn: maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 8.30 uur tot 16.00 uur. 

Post NL punt vanaf 8 maart aanstaande
Er was veel vraag naar en het gaat nu echt gebeuren: vanaf 8 maart s’middags is er weer een Post NL punt om pakketjes op te halen en te versturen. 

Wanneer wordt er bevoorraad?
Elke maandag, woensdag en vrijdag wordt de winkel bevoorraad! Wil je dus zeker weten dat je niet naast de versproducten grijpt? Zorg dan dat je op deze dagen langskomt. Bakkerij Kwakman levert iedere dag in de winkel. Je kunt in de winkel je brood of banket bestellen. Bijvoorbeeld verjaardagstaart of je weekbestelling op zaterdag. Kijk voor het complete assortiment op hun website.

Keurslagerij Pouw komt meestal op dinsdag en vrijdagmiddag langs met versie vleeswaren. Ook zij kunnen heerlijke gourmet- of BBQ-schotels leveren. Kijk daarvoor op de website.

23 maart informatieavond
Op donderdag 23 maart organiseren we onze eerste ledenavond waarbij niet-leden ook van harte welkom zijn. Vanaf 20.00 uur in het dorpshuis. We besteden aandacht aan de opening, voortgang en toekomst van onze winkel. De uitnodiging volgt nog!

Scroll naar boven