16 december feest in de winkel

Hierbij nodigen we je van harte uit om op zaterdag 16 december de feestdagen in te luiden en het bijna 1-jarig bestaan van de dorpscoöperatie en daarmee ook de dorpswinkel met ons te vieren.  

Om 10.00 uur schenken we koffie met wat lekkers en vanaf 12.00 uur (tot de voorraad strekt) is er erwtensoep, glühwein en muziek aanwezig. Om 11.00 uur gaan we onze vrijwilligers in het zonnetje zetten! 

Terugblikken, verbouwing en vooruitkijken

De winkel is afgelopen periode verbouwd en verbeterd. Dat heeft enige overlast veroorzaakt. We kunnen nu terugkijken op afgelopen jaar. Er is best veel gebeurd (lees het verslag), en dat is goed om met elkaar te bespreken onder genot van koffie, soep of glühwein.

Nieuwe winkelruimte erbij! 

We zijn voornemens om een mooie nieuwe ruimte beschikbaar te maken in het magazijn dat ingezet kan worden voor een nieuwe activiteit. Dit kan een winkel, een fietsenmaker, een kapper, of een andere economische of maatschappelijke activiteit zijn die past bij de bestemming van het pand en een aanvulling is op de dorpswinkel. Kom de ruimte alvast bekijken. We horen graag welke ideeën jij hebt voor deze ruimte! 

Kraampjes van Glasdraad en Slim advies Energieloket

Glasdraad staat er die dag ook. Dat is de laatste kans om in te schrijven voor glasvezel bij jou thuis. Ook aanwezig is het Energieloket Stichting Duurzame Vecht. Voor warm en slim besparingsadvies!

Scroll naar boven