1 jaar Dorpswinkel Nigtevecht

Afscheid van Anzari
Afgelopen week was Anzari voor het laatst werkzaam in de Dorpswinkel. Ze neemt afscheid met een welverdiende vakantie bij haar familie in Zuid-Afrika en gaat daarna aan de slag in Verzorgingstehuis Oversingel in Weesp. We wensen haar veel succes en plezier in haar nieuwe baan.


Openingstijden
Het gevolg is dat het nu de komende tijd lastiger is om de bezetting rond te maken. Daarom zal vanaf komende week de Dorpswinkel op maandag tot en met donderdag van 12.00-14.00 gesloten zijn, dit zijn zijn de minst drukke uren. Op vrijdag en zaterdag is de Dorpswinkel wel de hele dag open.

De openingstijden vanaf 22 januari:  
ma/do    08:30-12:00 en 14:00-18:00
vrijdag   08:30-18:00 
zaterdag 08:30-16:00

Vacature
Uiteraard is er nu een vacature. Weet je iemand die ook graag in de Dorpswinkel wil komen werken? Meld je dan bij Lida of bij een van de bestuursleden van de Dorpscoöperatie.

Nieuwe slager
Binnenkort kun je in de Dorpswinkel kennis kunnen maken met mooie vleesproducten van een nieuwe slager. Davy Pouw van Slagerij Pouw uit Reigersbos is de neef van onze eerste slager en biedt dezelfde topkwaliteit. De huidige voorraad wordt komende week vervangen door het vlees van onze nieuwe kwaliteitsslager. We nemen dan afscheid van Slager Andringa uit ’t Zand (NH), die onze schappen afgelopen maanden heeft gevuld. Dit was een tijdelijke oplossing, en we zijn hem dan ook dankbaar voor zijn hulp.

Energieloket in de Dorpswinkel
Op 26 januari kun je in de Dorpswinkel al je vragen stellen over energie besparen. Het mobiele energieloket van Stichting Duurzame Vecht zal dan in de winkel aanwezig zijn (11.00-16.00) om advies te geven. Je kunt gewoon met je vragen langskomen voor een kop koffie of thee.

Perspectief
Met onze Dorpswinkel gaat het goed, ondanks dat er nu hier en daar wat lege schappen zijn. Lida, Safaa, samen met de vrijwilligers doen hun best. En daarom: Vergeet onze winkel niet, en doe er regelmatig boodschappen!

Onze dorpscoöperatie
De komende 2 weken zullen de leden van ons een betalingsverzoek ontvangen per email, sms of brief. Ook voor het jaar 2024 bedraagt de contributie 25 euro. Hiermee hou je onze coöperatie in stand, zodat we ons blijvend kunnen inzetten voor het behoud van de winkel.

Hou deze datum vast vrij in je agenda: 
Woensdag 20 maart – Algemene ledenvergadering. 
Het belangrijkste doel van deze ALV is om verantwoording af te leggen voor de financiën en om over resultaten en plannen te praten met elkaar.

Scroll naar boven