RED ONZE DORPSWINKEL

DOE MEE!

Nigtevecht, een dorp zonder basisvoorzieningen? Dat hoeft niet!

Al jaren staat de leefbaarheid in Nigtevecht onder druk door het verdwijnen van allerlei voorzieningen. Het is belangrijk dat deze leefbaarheid in stand blijft. Of het nu gaat om de verenigingen, het café, de huisarts, het dorpshuis, het omzien naar elkaar, maar ook onze dorpswinkel.

Onze nieuwe dorpswinkel

Heel eerlijk: een gewone supermarkt is  voor een ondernemer ook niet meer rendabel.  Maar er zijn mogelijkheden. En daar is de hulp van alle dorpsgenoten bij nodig. Samen met het dorp , de woningbouwvereniging, de gemeente en een ondernemer met kennis en ervaring (en die hebben we gevonden) kan het lukken. 

Een fijne plek

Zo houden we niet alleen een winkel in stand voor de laatste of vergeten boodschappen en het afleveren en ophalen van onze pakketjes, maar ook een sociale voorziening voor jong en oud en de verbinding tussen de verschillende wijken in ons dorp. En.., er zijn meer mogelijkheden! Laten we met elkaar kijken wat deze zijn en hoe we de winkel in ons dorp kunnen behouden.

Kom allemaal op maandag 7 november 20.00 uur naar het Dorpshuis 

Daar lichten we graag het plan toe en vertellen we hoe iedereen in Nigtevecht zijn/haar steentje bij kan dragen! Want we moeten dit met elkaar kunnen doen.

Kun je niet, maar wil je wel betrokken zijn of op de hoogte worden gehouden?  
Vul onderstaand formulier in en laat je email adres daar achter.

Namens Patty, Bart, Rens, Kees, René, Liesbeth en nog vele andere betrokkenen.
Stuur ons een bericht op info@dorpswinkelnigtevecht.nl

Hieronder kun je de informatie flyer downloaden.

Scroll naar boven